UNIVERSITATEA BABEŞ-BOLYAI
CENTRUL DE FORMARE CONTINUĂ, ÎNVĂŢĂMÂNT LA DISTANŢĂ ŞI CU FRECVENŢĂ REDUSĂ
 
CENTRUL DE INOVARE ÎN PREDARE ŞI ÎNVĂŢARE

Sugestii și opinii

Vă invităm să sprijiniţi activităţile CIPI, prin adresarea de sugestii şi recomandări privind diversificarea şi rafinarea serviciilor pe care centrul le oferă. De asemenea, dacă doriţi să împărtăşiţi şi cu alţi colegi experienţele dumneavoastră în domeniul didactic sau să puneţi la dispoziţia acestora resurse informaţionale utile, vă rugăm să ne contactaţi. Dacă aveţi întrebări sau nelămuriri legate de activităţile şi resursele oferite de CIPI vă rugăm să ni le transmiteţi la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Testimoniale

"Toate cursurile la care am participat au fost foarte bine organizate, utile si instructive. Multumesc organizatorilor si formatorilor, am retrait momentele placute ale vietii din banca, semn ca avem nevoie de formare continua."

Asist.univ.dr. Camelia Teglaș

"Toate workshop-urile desfasurate sub egida CIPI au reprezentat echilibrul perfect intre teorie si practica. Multumiri echipei implicate in proiectele Centrului! Asteptam asemenea oportunitati de formare profesionala si pe viitor!"

Lect.univ.dr. Elena Păcurar

"Toate prezentarile au fost elocvente si atractive atat ca dinamica cat si din punctul de vedere al calitatii informatiei transmise. Cu siguranta, ar fi de bun augur ca acest tip de de seminarii sa fie reluate periodic."

Lect.univ.dr. Dorina Loghin

"Mulțumiri echipei de formatori pentru informațiile de actualitate, pentru situațiile practice discutate, pentru soluțiile oferite, pentru profesionalism și răbdare!"

Asist.univ.dr. Roxana Gâz

Print Email